Satijnen Pyjama

satijnen pyjamaDe satijnen pyjama is hèt luxeueze product wat niet in je kast mag ontbreken. Een bed met satijnen kussensloop en satijnen dekbedovertrek is pas helemaal af met een echte 100% zijden zachte pyjama! Wij van Satin Sleepers bieden nu de speciale Satin Sleepers pyjamas aan die gemaakt zijn van zijden zacht satijn. Zo sta je niet alleen elke dag kreukvrij en met glanzend haar op, maar ook nog gehuld in de mooiste en meest comfortabele stof voor nachtkleding. Geniet de hele nacht lang (en vroege ochtend) van onze exclusieve pyjamas!

Satijnen Pyjama Heren

We merken dat de Satin Sleepers kussenslopen, goed voor huid en haar, zowel bij de vrouwen als bij de mannen erg in de smaak vallen. Mannen krijgen de kans zich zonder potjes, flesjes en crèmetjes toch goed te kunnen verzorgen. Een kleine investering die zo goed als geen moeite kost (we slapen immers allemaal) met een groot resultaat! Vandaar dat de heren ook niet mochten ontbreken in ons speciale nachtkleding assortiment. We bieden zowel modelletjes aan voor de vrouw als de man, zodat iedereen de nacht door kan brengen in de luxueuze en weelde waar Satin Sleepers voor staat!

Zijden Zachte Pyjama

De satijnen pyjama van Satin Sleepers is uiteraard gemaakt van exclusief door Satin Sleepers uitgekozen zijden zachte stoffen, zoals u van ons gewend bent. Wij staan voor kwaliteit en comfort. De modelletjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. U heeft de keus uit de klassieke satijnen pyjama, het sexy nachthemd of de schattige babydoll pyjama. Voor zowel man als vrouw, jong als oud, ieder wat wils! Bestel gemakkelijk en snel vanuit huis en krijg uw bestelling de volgende werkdag thuisbezorgd.

Heeft u vragen over onze pyjama’s en nachtkleding? Neem dan contact met ons op via het contact formulier en wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *