satijnen kussensloop

Satijnen kussensloop zijden kussensloop

Satin Sleepers® meer dan een zijden of een satijnen kussensloop

Eén derde deel van ons leven brengen we door in bed. Hoe makkelijk is het dan om je huid en haar te verzorgen terwijl je slaapt met een satijnen kussensloop of zijden kussensloop? Normale katoenen slopen hebben een erg ruw oppervlak. De meeste mensen hebben geen idee wat voor een schade dit kan aanrichten voor het haar en de gezichtshuid! Klitten, uitdroging, vorming van puistjes, overtollige talgproductie en rimpelvorming zijn hiervan voorbeelden.

Het woord satijn komt van het Italiaanse woord ‘seta’, wat zijden betekent. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is satijn geen stof, maar een soort weefsel. De weeftechniek zorgt ervoor dat de garens van een stof heel erg dicht bij elkaar komen te liggen. Op deze manier ontstaat een hele fijne, soepele en glanzende stof met een ontzettend fijn oppervlak. In tegenstelling tot de ruwe katoenen slopen is een satijnen kussensloop van Satin Sleepers een weldaad voor huid en haar!

Niet te vergelijken met een normale satijnen kussensloop of zijden kussensloop

Satijn is een weefsel dat gebruikt wordt voor vele stoffen van veel verschillende kwaliteiten. De Satin Sleepers zijn daarom niet te vergelijken met een normale zijden kussensloop of een satijnen kussensloop! Wij hebben meer dan 5 jaar onderzoek gedaan naar de eigenschappen van deze stof met betrekking tot haar en huid. De unieke stoffen die wij gebruiken worden enkel voor ons op maat geproduceerd. Daar waar een normale kussensloop 52 draden per inch bevat, bevatten de Satin Sleepers maarliefst 80 draden per inch. Dankzij het speciale satijnweefsel en unieke coating optimaliseren de Satin Sleepers het schoonheidsvoordeel en zijn hierdoor niet te vergelijken met een normale satijnen of zijden kussensloop.

zijden kussensloop

De voordelen van de Satin Sleepers

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van een celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk
– De zijden zachte satijnen kussensloop zorgt ervoor dat u ook nog eens heerlijk slaapt!

Klik op productpagina om te ontdekken in welke kleuren en formaten de Satin Sleepers verkrijgbaar zijn.

Enthousiaste BN’ers

Al vele BN’ers zijn om en houden èlke nacht een schoonheidsslaapje op de Satin Sleepers. Zo zijn Froukje de Both, Marlies Dekkers, Leontine Borsato, Lisa Sips, Marly van der Velden, Top Model Kim Feenstra, de Gooische Pauline Wingelaar, Miss Universe & Prinses Inge al enthousiaste gebruikers! En dat niet alleen, ze deelden hun ervaringen via social media. Zo tipt Miss Universe tijdens een interview Veronica Magazine over de unieke Satin Sleepers en geeft Prinses Inge – één van de Nederlandse Hollywood vrouwen – aan dat haar haar zo lang is dankzij het slapen op de Satin Sleepers. Meer ervaringen van Celebs lezen? Klik snel bovenaan in het menu op Celebs voor al hun bevindingen.

Reviews

Een satijnen kussensloop en zijden kussensloop zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in menig beauty routine. Regelmatig komen we dan ook online reviews tegen van bloggers die schrijven over de Satin Sleepers. Om een duidelijk beeld te geven van eerlijke en oprechte ervaringen zijn alle blogger posts terug te vinden op de speciale Reviews pagina. Hier zijn reviews van bloggers te vinden die het product hebben getest in verband met een probleemhuid en acne, maar ook ervaringen van bloggers die het product hebben getest in verband met klitten, droge punten of vettig haar.

Media

Op de Media pagina is een kleine selectie te vinden van Satin Sleepers in de media. Zo verschijnen we regelmatig als tip in tijdschriften als VOGUE, Glamour, Cosmopolitan, Margriet, Libelle, Elsevier, Fashionista, Santé en meer. Natuurlijk zijn we ook actief op Social Media. Volg ons snel op Facebook of Instagram (@SatinSleepers), we posten namelijk regelmatig leuke winacties.

Kleuren

Een satijnen kussensloop van Satin Sleepers is maarliefst verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en 2 verschillende formaten. Het standaard formaat voor kussenslopen is 60×70 centimeter. Speciaal voor de kleiner uitvallende kussens bieden we ook het formaat 50×60 centimeter aan.

Wit
50×6060×70

Creme
50×6060×70

Zilver
50×6060×70

Zwart
50×6060×70

Roze
50×6060×70

Fuchsia
50×6060×70

Lichtblauw
50×6060×70

Donkerblauw
50×6060×70

Groen
50×6060×70

Rood
50×6060×70

Paars
50×6060×70

Goud
50×6060×70

satijnen kussensloop