Satin Sleepers® meer dan een satijnen kussensloop

Eén derde deel van ons leven brengen we door in bed. Hoe makkelijk is het dan om je huid en haar te verzorgen terwijl je slaapt met een zijden zachte satijnen kussensloop? Normale katoenen kussenslopen hebben een erg ruw oppervlak. De meeste mensen hebben geen idee wat voor een schade dit kan aanrichten voor het haar en de gezichtshuid! Klitten, uitdroging, vorming van puistjes, overtollige talgproductie en rimpelvorming zijn hiervan voorbeelden.

Het woord satijn komt van het Italiaanse woord ‘seta’, wat zijden betekent. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is satijn geen stof, maar een soort weefsel. Dankzij deze weeftechniek komen de garens heel erg dicht bij elkaar te liggen. Op deze manier ontstaat een hele fijne, soepele en glanzende stof met een ontzettend fijn oppervlak. In tegenstelling tot de ruwe katoenen slopen is een zijden zachte satijnen kussensloop van Satin Sleepers een weldaad voor huid en haar!

Satin Sleepers is meer dan een satijnen of zijden kussensloop

Satijn is een weefsel dat gebruikt wordt voor vele stoffen van veel verschillende kwaliteiten. De Satin Sleepers zijn daarom niet te vergelijken met zomaar een satijnen kussensloop! Wij hebben veel onderzoek gedaan naar de eigenschappen van deze stof met betrekking tot haar en huid. Daar waar een normale kussensloop 52 draden per inch bevatten, bevatten de Satin Sleepers maarliefst 80 draden per inch. Dankzij het speciale satijnweefsel en unieke coating optimaseren de Satin Sleepers het schoonheidsvoordeel en zijn ze niet te vergelijken met een normale satijnen of zijden kussensloop.

zijden kussensloop

De voordelen van de Satin Sleepers

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van de celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk
– De zijden zachte kussenslopen liggen ook nog eens ontzettend heerlijk!

Al vele BN’ers zijn om en houden èlke nacht een schoonheidsslaapje op de Satin Sleepers. Zo zijn Froukje de Both, Marlies Dekkers, Leontine Borsato, Lisa Sips, Marly van der Velden, Top Model Kim Feenstra, de Gooische Pauline Wingelaar, Miss Universe & Prinses Inge al enthousiaste gebruikers! Klik op ‘Celebs’ in het menu voor hun bevindingen.

Benieuwd naar uitgebreide en onafhankelijke reviews over de invloed van Satin Sleepers op bijvoorbeeld klitten, slaapvouwen of acne? Ga naar ‘Reviews’ via het menu bovenaan.

satijnen kussensloop