satijnen kussensloop

Satijnen kussensloop zijden kussensloop

Een zijden zachte satijnen kussensloop kopen

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Hoe fijn zou het zijn om in die nachtelijke uurtjes je huid en haar te verzorgen met een satijnen of zijden kussensloop? Katoenen slopen hebben een erg ruw oppervlak. Deze slopen kunnen schade aanrichten aan huid en haar. Denk aan klitten, uitdroging, vorming van puistjes, overtollige talgproductie en rimpelvorming.

Het woord ‘satijn’ komt van het Italiaanse woord ‘seta’, wat ‘zijden’ betekent. Satijn is geen stof, maar een soort weefsel. Deze weeftechniek zorgt ervoor dat de garens van de stof erg dicht bij elkaar komen te liggen. Hierdoor ontstaat een hele fijne, soepele en glanzende stof met een ontzettend fijn oppervlak. In tegenstelling tot de ruwe katoenen slopen is een zijden zachte satijnen kussensloop van Satin Sleepers® een weldaad voor huid en haar!

 

Niet te vergelijken met normale satijnen of zijden kussensloop

Satijn is een weefsel dat gebruikt wordt voor veel stoffen van verschillende kwaliteiten. Wij hebben meer dan 5 jaar onderzoek gedaan naar de eigenschappen van deze stof met betrekking tot haar en huid. De unieke stoffen die wij gebruiken, worden enkel voor ons op maat geproduceerd. Op deze manier geniet je van nog meer schoonheidsvoordeel met deze zijden zachte satijnen kussenslopen.

Een normale, katoenen kussensloop bevat 52 draden per inch (ongeveer 2,5 cm), de Satin Sleepers bevatten maar liefst 80 draden per inch. Dankzij het speciale weefsel en de unieke coating optimaliseren de Satin Sleepers het schoonheidsvoordeel en zijn daarom niet te vergelijken met een normale satijnen of zijden kussensloop.

 

De voordelen van een zijden of satijnen kussensloop

Het slapen op een zijden of satijnen kussensloop heeft veel voordelen. Het voorkomt klitten en knopen in het haar, net als het ontstaan van gespleten haarpunten. Door te slapen op een zijden of satijnen kussensloop krijg je glanzend haar als nooit tevoren. Je haar wordt beter gehydrateerd en minder vet doordat de overtollige talgproductie wordt geremd.

Ook voor je huid is het fijn om op zo’n kussensloop te slapen. Je krijgt er een stralende huid van doordat het acne en puistjes voorkomt. Je gezichtshuid wordt beter gehydrateerd en een nachtcrème kan beter zijn werk doen. Ook zul je merken dat je geen vouwen meer in je gezicht hebt na het slapen.

Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergenen en diervriendelijk. Deze zijden zachte satijnen kussenslopen zorgen er ook nog eens voor een heerlijke nachtrust.

zijden kussensloop

Alle voordelen van de Satin Sleepers

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van een celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk
– De zijden zachte satijnen kussensloop zorgt ervoor dat u ook nog eens heerlijk slaapt!

Klik op productpagina om te ontdekken in welke kleuren en formaten de Satin Sleepers verkrijgbaar zijn.

Deze BN’ers gingen je voor

Enthousiaste BN’ers als Zangeres Maan, Topstylist Maik de Boer, Froukje de Both en Marlies Dekkers zijn al om en houden elke nacht een schoonheidsslaapje op een zijden of satijnen kussensloop van Satin Sleepers. Andere BN’ers die zweren bij Satin Sleepers zijn Leontine Borsato, Lisa Sips, Marly van der Velde, topmodel Kim Feenstra, de Gooische Pauline Wingelaar, Miss Universe en Prinses Inge.

Deze BN’ers zijn niet alleen enthousiast, ze deelden hun enthousiasme ook via (social) media. Zo tipt Miss Universe tijdens een interview met Veronica Magazine over de unieke Satin Sleepers en geeft Princes Inge (één van de Nederlandse Hollywood-vrouwen) aan dat haar haar zo lang is dankzij het slapen op een zijden of satijnen kussensloop.

Satin Sleepers in de (online) media

Een goede satijnen of zijden kussensloop is niet meer weg te denken uit menig beautyroutine. Regelmatig komen we online reviews tegen van bloggers die schrijven over hun ervaring met Satin Sleepers. Deze bloggers hebben de kussenslopen getest in verband met een probleemhuid en acne, of in verband met klitten, droge punten of vettig haar.

Ook in de media komt Satin Sleepers regelmatig voorbij. We verschijnen regelmatig als tip in tijdschriften als VOGUE, Glamour, Cosmopolitain, Margriet, Libelle, Elsevier, Fashionista, Santé en meer.

Zelf zijn we natuurlijk ook actief op social media. Je kunt ons vinden en volgen op Facebook en Instagram via @SatinSleepers. Neem zeker even een kijkje want we posten regelmatig leuke winacties.

Kleuren

Een satijnen kussensloop van Satin Sleepers is maarliefst verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en 2 verschillende formaten. Het standaard formaat voor kussenslopen is 60×70 centimeter. Speciaal voor de kleiner uitvallende kussens bieden we ook het formaat 50×60 centimeter aan.

 

 

Wit
50×6060×70

 

 

Creme
50×6060×70

 

 

Zilver
50×6060×70

 

 

Zwart
50×6060×70

 

 

Roze
50×6060×70

 

 

Fuchsia
50×6060×70

 

 

Lichtblauw
50×6060×70

 

 

Donkerblauw
50×6060×70

 

 

Groen
50×6060×70

 

 

Rood
50×6060×70

 

 

Paars
50×6060×70

 

 

Goud
50×6060×70

satijnen kussensloop