Bonnet Satijn van Satin Sleepers

Zijde zachte bonnet satijn van Satin Sleepers – hèt merk bekend van satijnen haarproducten geliefd bij vele BN’ers en tijdschriften als VOGUE en GLAMOUR. Vervaardigd van de unieke Satin Sleepers stoffen die u van ons gewend bent èn voorzien van een speciaal ontwerp inclusief strik om de satijnen slaapmuts naar wens losser of strakker te trekken. Nooit meer een bonnet die halverwege de nacht afglijd!

  Satin Sleepers – Beige

  14.95

  Satin Sleepers – Fuchsia

  14.95

  Satin Sleepers – Rood

  14.95

  Satin Sleepers – Donkerblauw

  14.95

  Satin Sleepers – Donkerbruin

  14.95

  Satin Sleepers – Donkergroen

  14.95

  Satin Sleepers – Zwart

  14.95

  Satin Sleepers – Blauw

  14.95

  Satin Sleepers – Lila

  14.95

  Satin Sleepers – Lichtblauw

  14.95

  Satin Sleepers – Paars

  14.95

  Satin Sleepers – Goud

  14.95

  Satin Sleepers – Roze

  14.95

  Satin Sleepers – Wit

  14.95

  Satin Sleepers – Zilver

  14.95

  Bonnet Satijn

  Het hebben van een gezonde en volle bos glanzend haar is een droom voor velen! Met de producten van Satin Sleepers en een juiste verzorging is dit gemakkelijk te bereiken. Naast onze speciale satijnen kussenslopen bieden wij ook de Satin Sleepers bonnet aan. De bonnet is de ideale oplossing voor het behouden van een prachtig haar tijdens het slapen, het beschermen van het haar tegen externe factoren en het verbeteren van de algehele haarconditie.

  Wat is een bonnet satijn?

  Een bonnet is een soort hoofddeksel. Bonnets zijn er dan ook in veel verschilende soorten en maten en van vele verschillende stoffen. Niet alle bonnets zijn per definitie goed voor het haar. Wij van Satin Sleepers hebben een speciale bonnet ontwikkeld van onze speciaal op maat gemaakte stoffen om een optimale haarverzorging te garanderen. De Satin Sleepers bonnet wordt veelal ‘s nachts gedragen tijdens het slapen om het haar te beschermen gedurende de nachtrust en het kapsel in model te houden.

  De Satin Sleepers bonnets zijn niet alleen vervaardigd van onze speciale stoffen, ze zijn ook voorzien van een speciaal ontwerp om de slaapmuts gedurende de nachtrust om zijn plek te houden. Een veel voorkomend probleem is dat de bonnet bij het wakker worden naast het kussen ligt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op deze manier wordt het haar niet beschermd en kunnen er gemakkelijk gespleten haarpunten, haarbreuk of klitten ontstaan. De Satin Sleepers bonnet is voorzien van een speciale band met strik. De strik kan naar eigen wens losser of strakker aangetrokken worden, zodat de satijnen slaapmuts altijd de ideale grootte heeft. Op deze manier blijft de bonnet gedurende het slapen goed op zijn plek zitten voor een optimale en effectieve werking.

  Wat zijn de voordelen van een bonnet?

  De bonnet heeft vele voordelen voor het haar. Het voorkomt vele haar ongemakken, zoals haarbreuk en klitten. Ook zorgt het ervoor dat het haar goed in model blijft zitten, waardoor stijlen of stylen de volgende dag minimaal tot niet nodig zal zijn. Hieronder zetten we alle voordelen op een rijtje.

  1. Het behouden van de hydratatie van het haar

   Een van de meest populaire voordelen van onze bonnet is het helpen behouden van de natuurlijke oliën van het haar. Door te slapen met de Satin Sleepers bonnet wordt er geen vocht uit het haar geabsorbeerd, waardoor het haar volop gehydrateerd blijft. Hierdoor zal het haar minder snel uitdrogen, waardoor het haar de natuurlijke hydratatiegraad behoud. Zo wordt uitgedroogd haar verleden tijd!

  2. Het vermindert haarbreuk en beschadiging

   Bij het slapen zonder gebruik te maken van een satijnen kussensloop of een satijnen bonnet van Satin Sleepers zal door het draaien tijdens de nachtrust veel wrijving ontstaan bij het haar. Deze wrijving zorgt ervoor dat haar gemakkelijk breekt of beschadigd. Uiteraard willen we dit natuurlijk voorkomen! Onze satijnen slaapmutsen zijn gemaakt van een zeer gladde textuur waardoor er geen wrijving meer ontstaat. In plaats van wrijving zal het haar soepel langs de gladde stof glijden en als het ware het haar polijsten. Door onze speciale stoffen is het mogelijk om het haar te laten rusten, waardoor het haar gezond en sterk wordt.

  3. Het zorgt ervoor dat het haar in model blijft zitten

   Niet iedereen heeft de volgende ochtend alle tijd om opnieuw het haar mooi in model te brengen. Soms komt dit door een tijdgebrek of doordat het stylen en in model brengen van het haar gewoon veel tijd nodig heeft. De satijnen slaapmuts van Satin Sleepers is hiervoor een uitkomst; het haar zal namelijk gedurende de nacht op zijn plaats gehouden worden. Dit geldt voor alle haarstijlen; van krullend haar tot steil haar en van vlechten tot een ingewikkelde updo. Het haar blijft in model zitten en pluis zal worden voorkomen. Dat wordt voortaan net iets langer uitslapen!

  4. Het beschermt het haar tegen schadelijke stoffen

   Tijdens het slapen bewegen de meeste mensen veel. Wanneer gebruik gemaakt wordt van een katoenen kussensloop of een katoen dekbedovertrek is het onvermijdelijk dat de stof in aanraking komt met het haar. Deze aanrakingen van grove stoffen zoals katoen kunnen schade aanrichten aan het haar. Een bonnet creëert als het ware een barrière tussen het haar en de potentieel schadelijke materialen, op deze manier weet je zeker dat het ruwe materiaal geen kans krijgt om het haar dof en kwetsbaar te maken.

  5. Het verbetert de algehele haarconditie

   Doordat haarbreuk, pluishaar, gespleten haarpunten en klitten voorkomen worden zal het haar veel minder te leiden hebben. Ook doordat het haar in model blijft zitten zal styling – vooral bij het gebruik van een föhn of stijltang – geminimaliseerd worden. Hierdoor kan het haar langer groeien zonder dat het haar zal afbreken. Dit resulteert in voller, gezonder en sterker haar dat sneller lang zal groeien dan wanneer er sprake is van haarbreuk en beschadiging.

  Hoe gebruik ik een satijnen bonnet?

  Het dragen van een bonnet satijn is erg eenvoudig en vereist geen extra vaardigheden. Om zo optimaal te profiteren van alle voordelen raden wij aan om onze bonnet iedere nacht te dragen tijdens het slapen. Bij middellang tot lang haar raden wij aan om het haar eerst voorzichtig in een losse vlecht of knot te doen alvorens de slaapmuts op te zetten. Vervolgens kan de strik geheel naar eigen wens aangetrokken worden, op deze manier zit de Satin Sleepers bonnet altijd als gegoten en hoeft u niet bang te zijn dat deze tijdens de nachtrust van het hoofd afglijdt.

  Hoe kan ik de bonnet het beste wassen?

  Onze bonnet is met veel zorg ontworpen en ontwikkeld. Wij raden aan om de slaapmuts zelf met de handwas te wassen. Hiervoor kan normaal wasmiddel gebruikt worden. Laat de bonnet even weken alvorens hem uit te spoelen en ergens te drogen te hangen.

  Hoe vaak kan ik het beste de bonnet uitwassen?

  Wij raden aan om de satijnen slaapmuts regelmatig te wassen, afhankelijk van hoe vaak hem gebruikt. Wanner u gebruik maakt van haarmaskers, haaroliën en serums of andere haarproducten voor het slapen gaan waarmee de bonnet tevens direct in contact komt, in dat geval raden wij aan om hem extra vaak uit te wassen.