Reviews

Lees levensechte ervaringen van verschillende testpanels op onderstaande site.

Klik op het logo links om het hele artikel te lezen.

proud2bme Proud2bme
“Omdat ik lang haar heb, slaap ik eigenlijk altijd met mijn haar vast. Toen ik nog op een katoenen kussen sliep, zat het vaak in de klit wanneer ik wakker werd of zaten er knikken in mijn haar. Dit is veranderd. Sinds de komst van de Satin Sleeper, zijn de klitten verdwenen en daarnaast merk ik echt dat mijn haar er stralender en gezonder uit ziet. Aan het begin kreeg ik hier zelfs opmerkingen over van mijn vriendinnen. Anderen zagen het dus ook! Ik vind het een enorme uitkomst en een goede oplossing voor mooi en glanzend haar. Een echte musthave op beauty gebied.”
liveblog LiveLifeBlog
“Heb ik verandering gemerkt in mijn huid en haar? JA! Ik heb sinds dat ik met Satin Sleepers slaap veel, en veel minder last van onzuiverheden op mijn huid! Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een pukkeltje heb gezien. Wat ik ook heb gemerkt is dat ik nooit meer vouwen in mijn gezicht heb ’s ochtends. Dat is toch wel erg fijn. Net zo fijn als dat ik bijna geen klitten meer in mijn haar heb ’s ochtends. Ik hoef eigenlijk mijn haar niet meer te borstelen. Man, wat is deze sloop heerlijk! Ook wordt mijn haar iets minder snel vet. Dan heb ik het over 1 dag langer met een frisse haarbos lopen. Wat is Satin Sleepers een aanrader! Ik wil niets anders meer.”
Over Acne
“Mijn puistjes op mijn slapen zijn minder geworden en ik merk dat mijn huid langzaam bijkomt. Het wordt rustiger en dat is fijn! De rode vlekken lijken wat minder rood te zijn. Ook valt het me op dat mijn huid beter gehydrateerd is wat zeker nu prettig is. Naast mijn huid heeft het satijn ook mijn haar goed gedaan: mijn haar glanst veel meer.”
jiami Jiami
“Ik merk dat ik mijn bed niet meer uit kom met een vogelnest in mijn haar, maar het makkelijker kamt. Het kussen ligt zoveel fijner. Het satijnen stofje is zo lekker zacht en glad. Heeeerlijk! Al kan je wel makkelijk weg glijden, maar dit went wel. Een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders.”
carmen Carmen.nl
“Ik was wat sceptisch over de werking aangezien ik stiekem best verknocht was aan mijn oude vertrouwde katoenen kussen. Ik had bijvoorbeeld verwacht dat het zijden materiaal te glad zou zijn en ik niet lekker zou liggen en dat het wat plakkerig zou zijn omdat het niet absorbeert. Niets van mijn vooroordelen bleken waar. Ik sliep prima. Ik gleed niet van mijn kussen en het voelde juist wel luxe aan, zo’n superzacht zijden kussen! Volgens Satin Sleepers is het materiaal niet zomaar zijde, maar is het een zeer speciale stof met een unieke coating. Inmiddels slaap ik zo’n 2,5 maand met mijn Satin Sleeper. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best enthousiast ben. Ik kan niet zeggen dat de conditie van mijn huid veel beter is geworden (ik heb nu eenmaal een moeilijke huid) maar ik merk wel degelijk verschil in mijn haar. Het glanst meer de laatste tijd en het is ook een stuk minder statisch. Ik heb ook geen last meer van knopen en klitten in mijn haar als bij het opstaan. Ik ben superblij met mijn nieuwe kussen en baal stiekem als hij in de was moet, en ik tijdelijk mijn katoenen variant er weer eventjes terug moet pakken. Dus tijd voor een nieuwe aanschaf (in een andere kleur!)”
frieda Beauty by Frieda
“Het is best even wennen zo’n glad oppervlak, ook voelt satijn eerst wat kouder aan dan katoen, maar kan niet anders zeggen dan dat het echt prettig ligt. Wat misschien nog wel het allergrootste voordeel is, is dat er geen vouwen meer in je gezicht staan als je wakker wordt (duurt namelijk wel even voordat die zijn weggetrokken). Of het mijn huid verbetert heeft kan ik nog niet zeggen, puistjes had ik eigenlijk al weinig last van. Ik kan mij zo voorstellen dat als je wel snel last van onzuiverheden hebt, je bij dit satijnen kussensloop baat zult hebben. Tenslotte komt je huid toch ca. 7 uurtjes per nacht in contact met je sloop.”
comemoda Come-Moda
“In het begin was het echt even wennen qua hoe het voelt aan je gezicht, maar inderdaad, wij werden wakker zonder vouwen in ons gezicht, zonder vet of klitterig haar en misschien zelfs ook wel met een mooiere huid. Wij raden de Satin Sleepers in ieder geval zeker aan en zijn benieuwd naar de verschillen die we in de toekomst gaan merken!”
Supermaxxx
“Satin Sleepers is zeker een betrouwbaar product; ik heb nauwelijks tot geen last meer van onzuiverheden of puistjes op mijn slapen. Dit is natuurlijk het deel van je gezicht dat het meest met een kussensloop in contact komt tijdens je slaap. Maar ook langs mijn wang, op mijn kaaklijn zie ik een duidelijk vermindering.”
LiveLifeGorgeous
“Mijn haar is minder snel vet. Als ik wakker word is mijn haar nu een beetje minder als een vogelnest. Omdat satijn heel glad is en ik veel woel, is mijn huid minder gevoelig ‘s ochtends! Geen vouwen meer. Mijn huid is zachter! Minder ‘bultjes’ op mijn slapen (van die talg-ophopinkjes)”
SillySilSil
“Ik heb nu ongeveer 6 weken met dit kussen geslapen en wat mij sowieso opgevallen is: Voorkoming van knopen en klitten in het haar, glanzend haar als nooit tevoren, minder vet haar door remming van overtollige talgproductie, nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen. Ik ben een Satijn-o-holic geworden!”

PassieVrouwen
“Ik kon niet wachten dit ‘wonderproduct’ te gaan testen en moet bekennen dat de vrijwel direct de prinsessenstand bereikt wanneer je hoofd de zachtheid van de Satin Sleeper raakt. Ik heb gekozen voor zwarte exemplaren en wil niet meer zonder mijn glanzende jongens.”
Young But Succesfull
“We didn’t see any difference the first 2 weeks but after the 3th week we knew for sure IT REALLY WORKS. We tried the Satin Sleeper for a few weeks and our skin feels so soft, no wrinkles and no acne. Our hair is also free from tangles and split ends. All kind of celebs are spotted with the Satin Sleeper, and now we know why.”
Stylatouille
“Ik was ietwat sceptisch toen ik over dit beautygeheim hoorde, maar ik moet toegeven: ik ben overtuigd! Ik ben tevreden over het effect op mijn haar, maar vooral vanwege het gevoel op mijn huid ben ik echt enthousiast over dit product en zou ik het zeker aanraden.”