Over het bedrijf

Zoals velen al weten die bekend zijn met onze social media kanalen is Satin Sleepers het initiatief van een jonge onderneemster. Renate Veugen is inmiddels 20 jaar en derdejaars studente Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg.

Hoe is het begonnen?
“Op mijn 13e kwam ik in aanraking met concepten als dropshipping en affiliate marketing. Op deze manier kon ik ondernemen zonder zelf een voorraad aan te leggen en dus geen risico te nemen. Dat was ideaal, want mijn ouders zijn niet heel bekend met het ondernemerschap en vonden dit veiliger, zeker gezien mijn leeftijd.

Toen ik ouder werd en me steeds meer begon te interesseren voor cosmetica en verzorging, kwam ik erachter dat katoenen kussenslopen schadelijk zijn voor het haar en de huid door het ruwe oppervlak. Ik sliep een nacht op een gladde kussensloop van satijnweefsel en de volgende dag kreeg ik verschillende complimentjes van bekenden om mij heen die vroegen hoe het kon dat mijn haar opeens zo glansde! Na het delen van mijn ontdekte beautygeheim moest ik meteen verzekeren er ook een paar voor hun te regelen. Op deze manier kwam ik erachter dat er vraag naar was, en dit was de ultieme kans om mijn twee passies, beauty en ondernemen, te combineren. Dit maakte me nog enthousiaster, en nog meer gedreven!

Niet veel later ging Satin Sleepers online, met mijn zus als webdesigner (zie haar site). In het begin naaide ik alle kussenslopen zelf, maar ondanks de hulp van mijn moeder en zus werd dit op een gegeven moment te veel! In die tijd heb ik om deze reden de stap genomen om het naaiwerk uit te besteden.”

De afgelopen twee jaar is Satin Sleepers enorm gegroeid. Satin Sleepers is een officieel geregistreerd innovatief beautymerk geworden. De kussenslopen worden nu geproduceerd van speciaal satijnweefsel met een unieke extra coating ter optimalisatie van het schoonheidsvoordeel, en zijn naast de webshop ook verkrijgbaar in een aantal luxueuze schoonheids- en kapsalons verspreid door Nederland en België.

Ook al vele BN’ers ontdekten het Satin Sleepers beautygeheim en deelden hun positieve ervaringen op Twitter. Zo zijn de Gooische Pauline Wingelaar, Prinses Inge, Miss Universe Kim Kötter, Froukje de Both en Marlies Dekkers al enthousiaste gebruikers. Reviews van de celebs en verschillende beauty sites zijn te vinden onder ‘Celebs’ en ‘Reviews’ in het menu.

Ik ben oprecht verbaasd dat zo veel mensen niet op de hoogte zijn van de gevolgen die het product meebrengt waar we maar liefst één derde van ons leven op door brengen. Het is mijn passie hier verandering in te brengen en de lieve mails en berichten die ik krijg van mijn klanten motiveren mij des te meer om daar kei hard aan te werken! Ik zal bijvoorbeeld nooit vergeten dat Satin Sleepers op mijn 20ste verjaardag ruim anderhalf uur Trending Topic was rond primetime dankzij jullie tweets, wat was dat een prachtig verjaardagskado!”

Vergeet ons niet te volgen via onze nieuwsbrief en op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van leuke winacties en exclusieve kortingen!

 

Satin Sleepers is een onderdeel van LADY GADGET.

LADY GADGET staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Einhoven in Nederland.
KVK: 17244961
BTW: NL210416609B01