Celebs

Als er vaak een camera op je staat gericht is het natuurlijk een must om er dagelijks goed uit te zien. Geen wonder dat onderstaande celebs enthousiaste gebruikers van Satin Sleepers zijn!

Marly van der Velden

Super verrast waren we toen we werden getipt dat Marly van der Velden (onder andere bekend als Nina uit GTST) haar Satin Sleepers op Instagram postte! En dan met zo’n reacties van onze klanten eronder, wauw! Daar doen we het voor.. 🙂
marly

Zangeres Maan

Een klein sprongetje van vreugde maakten we toen we de Satin Sleepers langs zagen komen op de Instagram van niemand minder dan zangeres Maan! Zo kwamen we erachter dat ook Maan op de Satin Sleepers slaapt om voorgoed af te rekenen met Bad Hair Days. Op Instagram post ze regelmatig selfie’s met haar Satin Sleepers.

Topstylist Maik de Boer

Wanneer weet je dat een beautyproduct ècht werkt? Juist, als het wordt aangeraden door de ultieme stijl meester van Nederland namelijk niemand minder dan topstylist Maik de Boer! Enorm dankbaar voor deze prachtige foto en geweldige review, weer een stap dichter bij onze missie om dit beautygeheim met het hele land te delen. 

Topmodel Kim Feenstra

Ons eigen supermodel Kim Feenstra raadt de Satin Sleepers zelfs aan haar stylist aan, die nu ook bij dit steeds bekender wordende beautygeheim zweert! Super leuk om te horen!

kimfeenstrastylist

Liza Sips

Liza Sips ontpopte zichzelf tot een waar stijlicoon na haar rol in GTST waarmee ze in de huid kroop van Vicky Pouw. Ook Liza houdt haar haar en huid in topconditie door de onmisbare beautyslaapjes op de èchte Satin Sleepers!

Froukje de Both

Klaagde Froukje de Both in ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ nog over haar haar dat ‘s ochtends wel eens niet goed zat, na het introduceren van dit innovatieve beautygeheim werd ook zij een enthousiaste gebruiker!

Leontine Borsato

Leontine Borsato, de prachtige vrouw van Marco Borsato, zien we regelmatig op TV verschijnen als actrice of presentatrice. En ja, ook deze vrouw houdt haar haar gezond en glanzend dankzij de Satin Sleepers!

Winonah de Jong

Voetbalvrouw en fashion designer Winonah de Jong vertelt over haar favoriete beautyproducten en natuurlijk mag Satin Sleepers daar niet aan ontbreken!

winonah

Gooisch Meisje Pauline Winglaar

Eén van de bekendste vrouwen uit ‘t Gooi is natuurlijk Pauline Winglaar. Reality ster bekend van onder andere de soap ‘Echte Gooische meisjes’. Ook deze Gooische dame slaapt op Satin Sleepers, lees hieronder haar bevindingen.

Miss Universe Kim Kötter

Het begon allemaal met de titel Miss Overijssel, maar binnen de kortste keren werd Kim Kötter verkozen tot Miss Universe Nederland! Ook deze schoonheid houdt haar schoonheidsslaapjes in weelde op de Satin Sleepers. Ze deelde het beautygeheim zelfs met Veronica Magazine!

Prinses Inge en Myrthe Mylius

Van ‘t Gooi schakelen we over naar Los Angeles waar Prinses Inge en Myrthe Mylius gevolgd werden tijdens hun luxe bestaan in het populaire programma ‘Nederlandse Hollywood vrouwen’. Ook deze luxepaardjes ontdekten het exclusieve beautygeheim!

Olivia Helena van Royen

Olivia Helena van Royen, natuurlijk de dochter van Heleen van Royen, verraste haar jarige moeder met ons beautysecret. En natuurlijk testte ze er zelf ook een! Lees hieronder haar ervaringen.

Dewi

Natuurlijk kennen we Dewi nog van het eerste, mega populaire, Idols programma! Met haar dreadlocks was ze een echte trendsetter en vandaag nog steeds de dag ziet ze er altijd tip-top gestyled uit. En daar mag een Satin Sleeper uiteraard niet aan ontbreken!


Nadia Palesa

We kennen Nadia Palesa onder andere als de streakende ‘Ellen’ uit de Andrelon reclame en MTV presentatrice. Deze multigetalenteerde actrice, model en presentatrice is een echte natural beauty, èn ook een schone Satin Sleeper slaapster!

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers won vele titels zoals ‘zakenvrouw van het jaar’ met het internationaal doorbreken van haar lingerielijn Undressed. Als jonge onderneemster ben ik er dan ook super trots op dat deze geweldige vrouw ook haar nachten spendeert op onze Satin Sleepers!

Claudia Straatmans

Mijn lieve Twitter volgers blijven me verbazen met geweldige acties! Zoals die keer dat ‘Satin Sleepers’ trending topic werd gemaakt op mijn 20ste verjaardag, of het tippen van Claudia Straatmans (Hoofdredactrice Fab Magazine) over Satin Sleepers na aanleiding van het interview van Daphne Deckers waarin ze sprak over die vervelende vouwen in het gezicht na het slapen. Bedankt!

Karlijn Visser

Karlijn Visser kennen we als ultieme powervrouw! Bekend van haar netwerk en onderneming skills en natuurlijk regelmatig op televisie te bewonderen. Deze beauty deelde met ‘The Chair’ haar haarroutine: “Ik borstel mijn haar ’s ochtends en bind het in een knotje hoog op mijn hoofd. Mocht mijn haar toevallig net geföhnd zijn bij de kapper, draag ik het los. Geföhnd haar gaat meestal een paar dagen mee. Slapen doe ik het liefst met mijn haar vast op een satijnen pillow van Satin Sleepers, om mijn haar zo min mogelijk te beschadigen.”

karlijnv

Elite Models

Elite Model Femke van Asperen onthult haar beauty secrets:

En de aller belangrijkste mensen in de wereld; onze lieve klanten!

Maar ook zonder 24/7 camera’s om je heen is een goed uiterlijk vertoon geen overbodige luxe om jezelf zelfverzekerd en aantrekkelijk te voelen. Lees hieronder een aantal tweets van onze niet-beroemde-maar-minstens-zo-belangrijke klanten!