Satijnen Dekbedovertrek van Satin Sleepers®

Een zijden kussensloop voor het verzorgen van haar en huid is natuurlijk ideaal, maar daarbij hoort natuurlijk een satijnen dekbedovertrek om het helemaal af te maken! Wegens grote vraag biedt Satin Sleepers voortaan ook satijnen dekbedovertrekken aan in verschillende kleuren en maten, voor zowel het een persoons als het twee persoons bed. Op deze manier wordt dat luxueuze beautyslaapje natuurlijk ècht helemaal afgemaakt en slaap je voortaan elke avond van top tot teen gehuld in 100% ècht satijn!

Satijnen Dekbedovertrek Voordelen

Het satijnen dekbedovertrek van Satin Sleepers is gemaakt van hetzelfde materiaal als onze populaire kussenslopen. Dat betekent dat ze even zacht en glanzend zijn als onze hoofdkussens. En natuurlijk betekent dit ook dat ze dezelfde voordelen bieden voor de lichaams huid als dat de kussenslopen bieden voor de gezichts huid! Dankzij onze zorgvuldig gekozen zachte stoffen schuurt uw huid niet meer langs ruw katoen en blijft uw huid mooi jong en gehydrateerd, trekt bodylotion gedurende de nachtrust nòg beter in en krijgt huisstofmijt door de anti allergene werking geen kans!

Praktische Informatie

Ons satijnen dekbedovertrek is gemaakt van 100% satijn. De door ons zorgvuldig uitgekozen stoffen bieden naast het grote aantal beauty voordelen ook veel praktische gemakken. De dekbedovertrekken zijn gemakkelijk zelf in het wasmachine te wassen (zie was etiket), dus geen moeilijk gedoe met speciaal wasmiddel of naar de stomerij. Daarnaast drogen ze goed kreukvrij op en zijn daardoor zeer strijkvriendelijk. Luxe hoort van begin tot eind gemakkelijk en plezierig te zijn!

Wilt u graag een kleur dekbedovertrek bestellen die nog niet in onze webshop te vinden is? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wellicht dat we iets voor u kunnen betekenen. Heeft u andere vragen over onze kussenslopen of dekbedovertrekken? Neem contact met ons op via het contact formulier op deze site en we zullen u spoedig te woord staan.

satijnen dekbedovertrek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *